Vrouw (25 jaar)

In het verleden heb ik cognitieve therapie gehad, maar omdat ik merkte dat dit niet meer aansloot bij wie ik nu ben, wilde ik een andere manier proberen. Goh, wat ik heb ik mooie sessies mogen ervaren bij Talitha en wat een verrijking is dit voor jezelf. Ik vond het in het begin wel wat spannend en onwennig, maar door de manier hoe Talitha mij begeleidde me haar vertrouwen en rust, voelde ik me al snel op mijn gemak en kon ik mezelf overgeven aan hetgeen wat er moest zijn. Elke sessie was anders en we hebben op het moment zelf gekeken wat passend was om op dat moment te doen. Dat je zoveel kan bereiken door op een bepaalde manier te ademen en met je lichaam in contact te zijn, vind ik tot op de dag van vandaag nog steeds bijzonder. Dit vraagt ook echt om vakmanschap en dat heb ik gemerkt bij Talitha. Zonder verwachting heb ik uiteindelijk in een korte periode veel inzichten mogen krijgen en bijzondere dingen ervaren. Dank je wel Talitha!