Shivani (48 jaar)

Ik kwam binnen bij de groep en voelde mij vertrouwd door onze individuele sessies. En tegelijkertijd was ik heel onrustig om mij kwetsbaar op te stellen tegenover anderen die ik helemaal niet ken. Gelukkig kon ik mijzelf zijn door jouw begeleiding, dank daarvoor.

Ik voel opluchting, dat hele zware gevoel in mijn buik is veel minder. Ik weet niet of het helemaal weg is maar wel een heel groot deel is weggevallen. Ik voel andere energie in mijn lijf, alsof de blokkade is opgeruimd. De zwaarte/leegte/pijn van mijn innerlijk kind is eruit, dat besef ik als ik terugdenk aan de emotie die eruit kwam. Het was heel heftig maar voelbaar in elke cel. Ik voel de transformatie nog doorwerken.

Daarnaast had en heb ik nog steeds veel last van een dominante moeder. Dit is zeker iets wat ik wil aankijken en opruimen. Er zitten patronen in die zich steeds herhalen. Ik wil mijzelf niet steeds voelen alsof ik een kleuter ben. Het wordt tijd dat ik mijn eigen identiteit mag hebben en mij ga loskoppelen van mijn moeder. Hier wil ik samen met jou aan werken.

Verder ben ik zeer positief en leergierig om het lichaamswerk voort te zetten. En ben ik ervan overtuigd dat de transformatie zijn werk zal blijven doen.

Een diepe buiging voor jouw prachtige lichaamswerk.