De ervaringen die je hier leest …

… zijn persoonlijke verhalen van mensen die ik heb begeleid. Ze hebben hun ervaring opgeschreven om anderen te laten weten hoe ze de sessies en mij hebben ervaren. Deze ervaringen gaan soms over een specifieke sessie of workshop en soms over een serie. Ik hoop dat deze verhalen jou helpen een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. Ben je specifiek op zoek naar ervaringen over lichaamsgeoriënteerde therapie of workshops, of naar systemische workshops of systemisch werk via het lichaam? Selecteer dan die categorie in het lijstje rechts of onderaan op de pagina.

Vrouw (45 jaar)

De ademsessie is een diepe en rijke ervaring, waar Talitha met veel liefde, therapeutisch vakvrouwschap, enthousiasme en speelsheid je persoonlijk proces binnen de groep en daarnaast de groepsdynamiek begeleidt. Ze schept een veilige ruimte waardoor ik me helemaal aan het moment en mijn eigen reis kon overgeven. Waardevol ook hoe de reis is opgebouwd: een deelronde, dansen, speelse lichaamsgerichte oefeningen alleen en met de groep waardoor je geaard en open bent voor je eigen ademsessie. Prachtig en zo intens!!!

Man (47 jaar)

Voor de tweede keer heb ik meegedaan aan de ‘Ademreis door de karakterstijlen’. Mijn intentie was om verdere verdieping en inzichten te krijgen in mijn eigen patronen en processen. De begeleiding van Talitha heb ik als heel prettig ervaren. Ze voelt heel goed en intuitief aan wat er in het moment nodig is aan ondersteuning en weet ook op welke manier er verdieping in het proces bereikt kan worden. Ook schakelt ze ogenschijnlijk moeiteloos tussen de verschillende deelnemers en hun individuele behoeften op dat moment. Deze ademreis is een aanrader voor iedereen die meer inzicht wil in zichzelf en eigen patronen.

Andrea, representant (46 jaar)

Wat was het een geweldige ervaring. Zo bijzonder! Vijf jaar geleden de laatste keer zelf groep opstellingen ervaren en gegeven. En nu weer helemaal blown away. Wow, ik die alles in de ogen mocht aankijken. Ik die schreeuwde om bestaansrecht. En in het verzoenen met angst, gekoesterd voelen door emoties en verstand. Pure magie die hier nog aan het doorwerken is. Dankjewel voor deze bijzondere dag, en je mooie spaceholding.

Jacco, representant (53 jaar)

Ik heb een prachtige systemische dag mogen meemaken bij Talitha. Een dag met mooie fijne mensen, waar ruimte was voor mooie, diepe en soms ingewikkelde processen. Gaaf om te zien hoe Talitha dit vanuit haar kundigheid op een natuurlijke, relaxte manier begeleidt. Zo ontstaat er ruimte om het proces ook echt het proces te laten zijn. Heel mooi!

Suzanne

Wow wat een reis, wat een journey.

Ik denk dat ik nog geen 1,5 jaar geleden een bepaald beeld had over ademwerk en vooral ademcoaches/therapeuten. Beetje ademhalen, wat kan er dan gebeuren? Nadat ik 8 weken mee mocht op de ‘Spelende ademreis door de karakterstijlen’, is deze oude overtuiging inmiddels wel veranderd. Ik werd vooraf vooral getriggerd om mee te doen door de uitnodigende teksten van Talitha op FB. Het ademhalen was voor mij bijzaak. Maar niets van wat ik dacht was waar.

Het waren juist de wekelijkse ademhaling sessies die bij mij iets los maakte. Op een positieve manier, nooit gedacht hoe het lichaam en je systeem hierop intens kan reageren. Ik wist het op de een of andere manier wel maar dit zou niet bij mij gebeuren, dacht ik. Ik zou teveel naar mijn idee in mijn hoofd zitten. Ik wil dan ook oprecht Talitha en de assistent bedanken voor de fijne begeleiding en voor deze ervaring. Om meer in contact te mogen staan met mijn gevoel, durven los te laten en op een andere manier te mogen kijken en ervaren wat ademwerk kan doen. Mocht je zelf net als ik wat meer willen landen van je hoofd naar je lijf dan doe je jezelf deze spelende ademreis cadeau. Een geweldige ontdekkingstocht door je karakterstijlen.

Evelien (35 jaar)

Ik heb de 8 weken ervaren als intensieve transformatie. Nu een maand later kan ik voelen dat ik aanwezig ben in mijn lichaam en in contact met anderen ook steeds gemakkelijker kan blijven. Deze 8 avonden zijn hierbij enorm ondersteunend geweest om het incarnatie proces aan te gaan en te voelen wat nodig is. Het is heel waardevol om het proces in een groep te delen. Dank voor jullie aanwezigheid, zorgvuldigheid en openheid.

Barry (46 jaar)

Deze 8-daagse workshop is een prachtige, en ook confronterende reis door je eigen karakter. Uit elke fase die behandeld wordt, kun je iets halen dat op jezelf van toepassing is. Vaste patronen waar je je niet van bewust bent en die wel een deel van je leven bepalen, komen aan de oppervlakte zodat je er op een bewuste manier mee om kunt gaan. Talitha zorgt er met leuke en uitdagende oefeningen voor dat je uit je comfortzone komt. De ademsessies helpen je verder de diepte in waardoor je het geheel goed kunt doorvoelen en starten met verwerken. Talitha’s kracht is dat ze heel goed aanvoelt hoe en op welk moment ze kan assisteren in je proces. Door aanwijzingen en door lichaamsgerichte begeleiding. Deze workshop is een grote stap voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Representant (45 jaar)

Wat een mooie opstellingsdag heb ik beleefd bij Talitha. In de opstellingen was veel ruimte voor de eigen inbreng van de vraagsteller, wat in eerste instantie soms wat chaotisch voelde maar het toch niet was. Deze werkwijze gaf juist de vrijheid om tot de kern te komen van de vraagsteller en ook het eigen proces en groepsgevoel te versterken. Deze dag heeft mij meer gebracht als representant dan ik verwacht had: vooral inzicht, bevestiging en healing van mijn zenuwstelsel. De aanwezigheid van de geaarde assistente die afsloot met een geleide meditatie maakte deze dag helemaal compleet. Wat een ongelovige innerlijke rust daarna!! Dank jullie wel.

Man (44 jaar)

Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten. Maar dat er ZO ONTZETTEND VEEL zou gebeuren had ik sowieso onmogelijk kunnen verwachten. Alsof mijn lichaam begint te spreken! En laat zien hoeveel het te vertellen heeft over wie ik ben, en hoe ik zo geworden ben. Helend, verhelderend, troostend, geborgen. Jullie doen zulk belangrijk werk! En weten zo’n veilige sfeer neer te zetten, waarin de dingen gewoon mogen gebeuren. Dank jullie wel!

Man (69 jaar)

Een opstelling is bij Talitha in goede handen. Door haar creativiteit, zorgvuldigheid en positieve energie, ontwikkelt het veld zich op een natuurlijke wijze. Ze neemt ruim de tijd voor jouw opstelling, dat levert vooral winst in de afhechting, die echt diepte meekrijgt en daardoor voor een stevige verankering zorgt bij de vraagsteller. Voor mij een uitstekende keuze geweest!

× Hoe kan ik je helpen?