Andrea (49 jaar)

Mijn ervaring als representant is dat ik als vanzelf onderdeel wordt van het energieveld van de vraagsteller. Hij/zij geeft me als het ware toegang (tot zijn/haar enegieveld) door me daarin een plaats te geven. Ik hoef niets speciaals te kunnen of te doen. Als onderdeel van het energetische systeem komen er gedachten en gevoelens op een heel natuurlijke manier bij me op die horen bij de positie die ik ingenomen heb.

Ik durf te zeggen dat elke opstelling waar ik bij mocht zijn ook belangrijk was voor mijn eigen genezingsproces, of het nu ging om diepe herkenning, nieuwe inzichten of gewoon de acceptatie en het mededogen wat ik op zulke momenten voor een ander voelde.

Voor mij is het altijd een prachtige ervaring om op een dieper niveau te kunnen herkennen dat we elkaar als mensen echt nodig hebben. Het doet mij ontzettend goed om op zo’n dag deze verbondenheid te mogen voelen.