Ysabelle (46 jaar)

De wekelijkse bijeenkomsten waren een hele welkome toevoeging aan mijn leven en sloten steeds perfect aan op wat er speelde in het moment. De theorie en de oefeningen waren ontzettend waardevol en praktisch toepasbaar in het dagelijkse leven.

De heldere, integere, liefdevolle begeleiding en vooral ook de vreugdevolle en oordeelloze uitnodiging tot zelfonderzoek en de spiegels van de andere deelnemers lieten me goed zien waar ik zelf sta en hoe ik me tot mijzelf en de ander(en) verhoud.

Ik zou iedereen deze cursus gunnen om de uitdagingen van het leven, groot en klein, met een glimlach en een traan en vooral heel veel nieuwsgierigheid te kunnen ontmoeten, in jezelf en in elkaar.

Talitha en de assistenten weten heel goed in te spelen op de groepsdynamiek en de persoonlijke processen. Ze voelen door hun open aanwezigheid ook als een onderdeel van de groep.

Hoewel ik er helaas niet altijd bij kon zijn, heb ik grote sprongen kunnen maken in mijn ontwikkeling. Ik zou de cursus heel graag nog eens doen. Mijn mooiste herinnering is de zin die opkwam in een van de oefeningen en die voor mij mijn hele leven behelst: Ik ben er en ik wil contact! Echt contact. Van mens tot mens. 🙏💞✨