Spelende ademreis

In acht weken maken we een reis met elkaar en onszelf door de karakterstijlen. Tijdens elke bijeenkomst staat een andere karakterstijl centraal. Via speelse en inzichtgevende lichaamsgerichte oefeningen en ademsessies wordt je hierin meegenomen. De karakterstijlen zijn gekoppeld aan de ontwikkelingsfases en levensthema’s waar we (als kind) doorheen gaan. Waar zit je kwaliteit, waar je kwetsing? Deze cursus is een veilige ruimte om op een plezierige manier zelf en samen te onderzoeken. De inzichten en ervaringen die je opdoet zijn een uitnodiging tot reflectie, bewustzijn, transformatie en groei.

Het achtweekse programma is als volgt opgebouwd:

Week 1: Kennismaken en intentie zetten
Week 2: Veiligheid en Welkom
Week 3: Behoeftes en Verlangens
Week 4: Nabijheid en Sfstand
Week 5: Verkenning en Steun
Week 6: Vrijheid en Expressie
Week 7: Vitaliteit en Liefde
Week 8: Integratie

"Een karakterstructuur verwijst naar een opeenstapeling van krassen op de ziel. De reactie op een in de knel geraakte psychische basisbehoefte is vaak omlijnd, begrensd en beperkt. Als uitweg om de pijn van de kwetsing te vermijden, vertonen we maskergedrag: we doen alsof we niet geraakt zijn. Het masker ervaren we vaak als natuurlijk. In elke overlevingsstrategie is ook altijd een kiem van ons werkelijke zelf aanwezig, waardoor wij voeling houden met onze ziel. Door ik-kracht te ontwikkelen,  kunnen we de onvrijheid doorbreken, komen we weer bij onze essentie en tonen we wie we in wezen zijn."
Uit: De Maskermaker

Praktische informatie:

Dagen: één groep op donderdagochtenden en één groep op zaterdagavonden (bij voldoende aanmeldingen)
Start: 29 september (donderdag) en 1 oktober (zaterdag)
Afsluiting: 1 december (donderdag) en 19 november (zaterdag)
Niet op: 27 oktober en 10 november (beide donderdag)
Tijdstip donderdagen: 09.30 – 12.30 uur
Tijdstip zaterdagen: 19.00 – 22.00 uur
Investering: 269 euro
Aantal plekken: 8 per groep

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Je bent welkom om me te mailen of bellen! Via de website kun je je ook aanmelden.

× Hoe kan ik je helpen?