Spelende ademreis

Heb je al enige ervaring met zelfontwikkeling, zoals lichaamsgericht werken of ander bewustzijnswerk, en wil je verder verdiepen? In de spelende ademreis maken we in acht weken met elkaar en onszelf een reis door de karakterstijlen. Tijdens elke bijeenkomst staat een andere karakterstijl centraal. Via speelse en inzichtgevende lichaamsgerichte oefeningen en ademsessies wordt je hierin meegenomen. De karakterstijlen zijn gekoppeld aan de ontwikkelingsfases en levensthema’s waar we (als kind) doorheen gaan. Waar zit je kwaliteit en waar je kwetsing? Deze cursus is een veilige ruimte om op een plezierige manier zelf en samen te onderzoeken. De inzichten en ervaringen die je opdoet zijn een uitnodiging tot reflectie, bewustzijn, transformatie en groei.

Het achtweekse programma is als volgt opgebouwd:

Week 1: Kennismaken en intentie zetten
Week 2: Veiligheid en Welkom
Week 3: Behoeftes en Verlangens
Week 4: Verkenning en Steun
Week 5: Vrijheid en Expressie
Week 6: Vitaliteit en Liefde
Week 7: Nabijheid en Afstand
Week 8: Integratie

"Een karakterstructuur verwijst naar een opeenstapeling van krassen op de ziel. De reactie op een in de knel geraakte psychische basisbehoefte is vaak omlijnd, begrensd en beperkt. Als uitweg om de pijn van de kwetsing te vermijden, vertonen we maskergedrag: we doen alsof we niet geraakt zijn. Het masker ervaren we vaak als natuurlijk. In elke overlevingsstrategie is ook altijd een kiem van ons werkelijke zelf aanwezig, waardoor wij voeling houden met onze ziel. Door ik-kracht te ontwikkelen,  kunnen we de onvrijheid doorbreken, komen we weer bij onze essentie en tonen we wie we in wezen zijn."
Uit: De Maskermaker

Praktische informatie volgende spelende ademreis:

Dagen: acht donderdag avonden
Tijdstip: 19.00 – 22.00 uur
Data: 20 april – 15 juni 2023 (niet op 4 mei)
Investering: 289 euro
Aantal plekken: max. 10 per groep
Locatie: Den Haag
Trainer: Talitha Laurier met assistent

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Je bent welkom om me te mailen of bellen! Via de website kun je je ook aanmelden.

Na je aanmelding plannen we een korte belafspraak om te bespreken of deze cursus inderdaad bij je past en je aanmelding te bevestigen.

× Hoe kan ik je helpen?