Bonny (52 jaar)

Via via was ik ooit op de Facebook pagina van Talitha terecht gekomen en wat zij doet sprak me meteen aan. Ik volgde het allemaal al een tijdje en op 18 mei deed ik eindelijk als representant mee aan een familieopstelling.

Het thema was hechting en parentificatie. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, want ik had er nog weinig ervaring mee. Beetje onrustig geslapen, want het blijft toch altijd spannend iets nieuws te doen, uit je comfortzone mensen gaan ontmoeten die je nog niet kent. Beetje onwennig in het begin probeerde ik me vooral open te stellen voor wat komen ging.

Er waren drie vraagstellers en het was allemaal op een andere manier bijzonder en intens. Ik probeerde te voelen wat er nu steeds gebeurde. Talitha (en de assistent) zorden op een hele fijne manier voor een open en veilige omgeving. Op professionele wijze begeleidde Talitha de vraagstellers en gaf op de goede manier feedback.

Ik was na afloop een stuk lichter, maar toch ook helemaal op. Zoveel emoties en ervaringen die je een plek moet geven. Ik wist niet goed waar ik aan begon, maar ik kan het iedereen aanraden. En ook Talitha zou ik van harte aanbevelen.