Tarieven

Lichaamsgeörienteerde psychotherapie

Lichaamsgeörienteerde sessies duren ongeveer vijf kwartier. Een losse sessie is 90 euro. Boek je vooraf een serie van 3 sessies dan is elke sessie 80 euro.

Tijdens de eerste sessie staat onze kennismaking en jouw beweegreden en drijfveer centraal. Deze sessie geeft je een idee of de lichaamsgeoriënteerde manier van werken je aanspreekt. Als het klikt en je verder wilt, zullen we in de volgende sessies jouw thema’s verder verkennen en verdiepen. Ondertussen zal het lichaamsgericht werken zich verder verdiepen. In vervolgsessies zullen we jouw ervaringen en de patronen in jouw gevoelens, gedachten en lichaam steeds intenser verkennen en onderzoeken hoe je hier op een prettige manier mee om kunt gaan. Meerdere sessies vormen doorgaans een traject rondom het onderzoek van jouw hulp- of groeivraag.

Systemisch werk via het lichaam

Systemische sessies duren ongeveer anderhalf uur. Een losse sessie is 120 euro. Als de systemische sessie onderdeel is van een traject dan zijn de kosten lager.

Tijdens een systemische sessie via het lichaam begeleid ik je op een behandelmatras, met de vraag of intentie die je op dat moment hebt.

Kundalini sessies

Een kundalini sessie duurt ongeveer anderhalf uur. Een losse sessie is 120 euro. Een kundalini sessie kan gecombineerd worden met ademwerk.

Ik geef regelmatig kundalini sessies in kleine groepjes van 3 of 4 personen. De prijzen hiervoor liggen wat lager per persoon. Ben je hierin geinteresseerd? Geef dit aan me door, dan houd ik je op de hoogte wanneer er weer een plaatsvindt!

Aanmelden/afspraak maken

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Je bent welkom om me te mailen of bellen! Via de website kun je je ook aanmelden.

× Hoe kan ik je helpen?