Nanda (54 jaar)

Recent heb ik de spelende ademreis bij Talitha gemaakt en het was zoveel meer dan ik had verwacht en had kunnen bedenken; het was werkelijk magisch! Haar begeleiding samen met Anne-Marie, de groep en de combinatie van theorie, oefeningen en daarna een ademreis over het thema van de avond maakte dat ik diep kon en durfde te ‘zakken’ waardoor ik transformerende ervaringen had. Intens, pittig, confronterend en zo enorm helend voor mij. Daarnaast heb ik inzicht in mijn patronen, mijn maskers, gekregen en ook kunnen spelen met alternatieve patronen en de effecten hiervan gevoeld op mijn ‘zijn’; wie ik ben, wat en hoe ik doe en ook kan doen. Dus niet alleen met mijn hoofd begrepen, ook daadwerkelijk ervaren. Sommige van deze (adem)ervaringen vergeet ik nooit meer! Ik kijk uit naar een vervolg.