Michelle (42 jaar)

De ademsessie bij Talitha heeft me herinnerd hoe ik zelf spanning in mijn lijf kan releasen, en hoe belangrijk het is voor mij om dit dagelijks te doen! Ik kreeg veel ruimte van Talitha en tegelijk was ze op een fijne manier nabij en leidend. Ik kon mezelf makkelijk overgeven aan haar leiding, en voelde alle ruimte om mezelf te zijn en aan te geven wat ik ervaarde en nodig had. Ik ervaar Talitha’s handen en aanraking als ondersteunend en het spiegelen als bemoedigend. De dag na de sessie gebeurt iets moois! Na een werkdag met jongeren op school is mijn energiepeil meestal laag en moet ik ’s avonds bijkomen van de dag. Ik ben dan te veel over mijn grenzen gegaan. In plaats van door te gaan met overprikkeling van mijn systeem (wat echt een gewoonte voor mij is in ‘gespannen staat’ ) koos ik ervoor om de opgebouwde spanning in mijn lijf te releasen, door heel mindful aanwezig te blijven in mijn lijf en heel ontspannen en rustig één ding tegelijk te doen (wandelen, koken, eten etc.). Hierdoor kom ik weer helemaal in verbinding met mezelf en mijn lichaam en was mijn energiepeil weer snel hersteld. ’s Avonds heb ik nu nog energie om wat fijns voor mezelf te doen.