Julia (19 jaar)

Ik heb Talitha ervaren als een fijne therapeut. Ze hield rekening met mijn grenzen en gaf mij ruimte om deze aan te geven. Verder heeft zij me op een voorzichtige en (beetje) sturende manier geholpen om tot relevante inzichten te komen over mezelf. Wat ik hieraan fijn vond, was dat ik zelf een onderdeel uitmaakte van het ontdekken hiervan. Op die manier voelt het als iets wat vanuit mij komt en niet iets externs. Ik heb geleerd hoe het is om je lichaam naar je te laten spreken, hoe je je lichaamshouding en -sensaties vertaalt in woorden en hoe je hiernaar luistert. Ik heb hier veel plezier van, omdat ik dit toe kan passen in mijn dagelijks leven. Wanneer ik merk dat ik het moeilijk heb, ga ik terug naar hoe mijn lichaam voelt en probeer ik hiermee te verbinden. De verbinding met en bewustwording van mijn lichaam helpen mij om me rustiger en gegronder te voelen. Ik raad Talitha aan als therapeut, omdat zij empathisch, benaderbaar, respectvol, voorzichtig (maar niet te voorzichtig) en lief is. Zij geeft men de ruimte om zelf ontdekkingen te doen, zonder over grenzen heen te stappen.