Vrouw (40 jaar)

Na de geboorte van mijn eerste dochter worstelde ik met het moederschap. Pas na de geboorte van onze tweede dochter had ik de moed om hulp te vragen. Met de hulpvraag “Hoe krijg ik meer plezier in het moederschap?” zijn Talitha en ik aan de slag gegaan. Ik hoopte op een ‘quick fix’, maar dat werd het niet. De sessies met Talitha waren ontzettend boeiend. Er gebeurde van alles met me tijdens de sessies; veel emoties en spanningen kwamen er uit. Het zijn allemaal kleine, maar hele belangrijke stapjes geweest in een proces om meer inzicht te krijgen in waarom ik de moeder ben die ik nu ben. Talitha heeft daar een hele bijzondere rol in gespeeld. Met eenvoudig klinkende vragen en fysiek contact kwam er van alles los. Door haar oprechte aandacht en al de kennis die Talitha in huis heeft was het altijd iets om naar uit te kijken. Ik denk met veel plezier terug aan de sessies.