Kelly (36 jaar)

Ik vond het erg spannend omdat ik eerder breathwork had gedaan en dat vrij intens was. De breathwork met Talitha is heel anders. Ze gaat samen met je exploreren en ik voelde me niet alleen gelaten maar juist heel erg met veel zorg begeleid. Ik voelde spanningen, angsten, blokkades in mijn armen en benen. Maar ook opluchting, veiligheid, liefde en zorg. Ik vond het begin spannend en ik was erg wantrouwend omdat het leek alsof ik hulpeloos lag en geen keuzes had. Talitha herinnerde mij eraan dat ik altijd keuzes heb, altijd mocht zeggen wat ik voel of nodig heb. Ik mocht voor het eerst nemen en ontvangen van iemand, het deed me denken dat mijn moeder mij dit nooit heeft gegeven. Dat er ruimte is, voeding en liefde is voor mij. Talitha voelde zo goed aan en begeleide me met tot het randje door te praten, vragen, valideren en oplossingen aan te bieden. Dit voelde alsof er voor het eerst echt steun is. Ze voelde heel goed aan dat er een blokkade was in mijn handen. Ze voelde bevroren aan en mijn handen zeiden ook dat het geen zin heeft om te reiken naar de wereld omdat er niemand is. Het voelde als de grootste opluchting ooit dat ik kon reiken naar haar hand. Normaliter werd ik altijd alleen gelaten in mijn emoties en niet serious genomen en dit voelde echt als healing/ het tegenovergestelde ervaren van mijn trauma’s. Het was prachtig! Heel rauw, alsof we echt een mooie reis hebben gemaakt. Heel dankbaar voor het deze prachtige ervaring. Talitha is echt zo goed hierin! Ze is zo intune en zegt de juiste dingen op het juiste moment. Ze geeft je een gevoel van vertrouwen, veiligheid en dat ze er ECHT is voor je. Ik merk dat ze veel ervaring heeft en zelf het proces is aangegaan zodat ze weet wat iemand meemaakt en daarop met gevoel kan anticiperen.