Yvette (42 jaar)

Ik voel me herboren na de systemische sessie i.c.m. lichaamswerk bij Talitha Laurier.

Ik heb m’n hele leven een bepaalde zwaarte meegedragen. Als jong kindje al. Ik had nachtmerries, hoofdpijnen als kind en nekpijn afgelopen jaren. Ik ben vandaag zo veel wijzer geworden en zo dankbaar. Ik voel me 10 kilo lichter. Samen met mijn oma schoon ik onze vrouwenlijn op. Ook de liefde voor mijn moeder lijkt ineens hersteld. Lucht… ruimte… vergeving… liefde. Ik ben er klaar voor haar te ontvangen wie ze is. Er is véél opgeruimd.

Vooral het lichaamsbewustzijn bij voorouderlijke trauma’s voelt voor mij nu essentieel om aan te kijken. Sommige klachten draag je energetisch met je mee tot die aandacht erop komt. Een lichaam liegt niet. Wel mag er geleerd worden hóe te luisteren.

Talitha doet gewéldig werk. Kundig en met een onwijs vertrouwde en liefdevolle begeleiding. Échte aanrader om via het lichaam te voelen wat er speelt aan trauma en van wie het is. Ik kom graag nog een ademsessie bij je doen om ook dat te ervaren maar tjeeeeeeee. What a difference. Thank you so much for this day and everone who was in it. Deze gaat voor mij de boeken in als een memoriale speciale dag.

De dag dat de vrouwen in mijn vrouwenlijn eindelijk weer állemaal op hun eigen plek kwamen te staan. En ik het verleden werkelijk los kan laten. Aaaaah sigh! M’n buikje rommelt nog wel even verder, er wordt nu alsnog verteerd wat jarenlang onverteerbaar was.