Tarieven

Proefsessie

Een proefsessie duurt 5 kwartier en is 50 euro.

Tijdens een proefsessie staat jouw motivatie om te komen centraal. En onze kennismaking. We nemen de tijd om jouw beweegreden en drijfveer zo helder mogelijk te formuleren. Je verleden en medische achtergrond worden ook in de proefsessie meegenomen. Je maakt alvast kennis met lichaamsgeoriënteerd werken als dit nog helemaal nieuw voor je is. Dit geeft je een idee of deze manier van werken je aanspreekt.

Na een proefsessie kun je besluiten of je met de lichaamsgeoriënteerde methode aan de slag wilt.

Reguliere sessies

Reguliere sessies duren 5 kwartier en zijn 75 euro.

Als je na een proefsessie besluit dat je met de lichaamsgeoriënteerde methode verder wilt, zullen we in de volgende sessies jouw thema verder verkennen en verdiepen. Ondertussen raak je meer bekend met lichaamsgericht werken. Ook dit zal zich verdiepen. In vervolgsessies zullen we jouw ervaringen en de patronen in jouw gevoelens, gedachten en lichaam steeds intenser verkennen en onderzoeken hoe je hier op een prettige manier mee om kunt gaan. Meerdere reguliere sessies vormen doorgaans een traject rondom het onderzoek van jouw hulp- of groeivraag.

Systemische sessie

Een losse systemische sessie duurt 90 minuten en is 95 euro.

Ook kun je bij mij terecht voor één op zichzelf staande systemische sessie via het lichaam. Ik begeleid je dan systemisch, op een behandelmatras, met de vraag die je op dat moment hebt.

Boek nu een proefsessie: